Het WOCA team

Dit zijn de specialisten van WOCA Nederland. Wij staan dagelijks in contact met professionals en consumenten door heel Nederland en delen graag onze kennis en ons enthousiasme over WOCA. Het werken met natuurlijke, efficiënte, duurzame en innovatieve producten om hout te beschermen en te onderhouden, daar worden wij eerlijk gezegd best een beetje vrolijk van! We stellen ons graag even voor als Team WOCA!

 

Henk

Henk is sinds 1994 eigenaar van WOCA Nederland. Dat maakt hem de eindbaas! Hij heeft een liefde voor hout en het zo goed mogelijk beschermen hiervan. Op zijn trip naar Denemarken in 1994 heeft hij hét systeem gevonden om hout goed te beschermen en zijn natuurlijke kleur te behouden.

René

Specialist ‘Buitenproducten’. De man die alles weet over de beste bescherming van buitenhout. Daarnaast weet hij ook alles van houten vloeren! Kenner en vertegenwoordiger met al veel jaren ervaring.

Ingmar

Vloerspecialist voor heel Nederland (behalve het Noorden). Vloer oliën, zepen of lakken? Ingmar geeft u het beste advies! Net als René is vertegenwoordiger bij WOCA en adviseur in hart en nieren (en de rest van zijn lichaam!).

Gea

Als je ons belt is Gea de eerste die je aan de telefoon krijgt. Zij zorgt ervoor dat al je aanvragen, orders en overige verzoeken vlot en efficiënt worden verwerkt.

 

 

Tjitske

Onze socialexpert! Tjitske plaatst onze verhalen en producten op onze Facebook en Instagram pagina. Daarnaast schrijft ze blogs voor de website en regelt ze alle online zaken.

 

Vind een verkooppunt.

zoeken

Cookie melding

Deze site maakt gebruik van cookies