Natuurlijke bescherming

De natuurlijke keuze.

Hout is een unieke, duurzame grondstof die van nature een aantal eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het lang meegaat. Deze kenmerken moeten alleen maar worden versterkt en gestimuleerd om er voor te zorgen dat het hout generaties lang mooi en goed beschermd blijft. Dat is vanaf het begin het principe van WOCA geweest in haar constante streven naar duurzaam hout dat levenslang zijn mooie natuurlijke uitstraling behoudt.

Door het hout op gezette tijden te onderhouden en op te frissen met natuurlijke oliën en verzorgende zeep wordt het van binnen uit beschermd en krijgt het telkens nieuw leven en energie ingeblazen. Het hout wordt van binnen uit beschermd en wordt door onderhoud steeds sterker en onderhoudsvriendelijker en krijgt met de jaren meer karakter en uitstraling.

Naast een uitgebreid programma natuurlijke oliën en zepen levert WOCA tegenwoordig ook andere kwalitatief hoogwaardige afwerksystemen met lak, verf of hardwax. Het gebruik van  schone grondstoffen voor het creëren van afwerkingen met een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur staat ook hier altijd voorop.

Oog voor onze leefomgeving

Wij staan voor een schoon milieu.

Bij WOCA zijn we trots op onze groene labels, want we produceren al 50 jaar milieuvriendelijke, ecologische producten. WOCA focust uit principe volledig op de natuur, van de manier waarop onze impregnerende oliën werden ontworpen om de natuurlijke eigenschappen van hout te beschermen en te benadrukken, tot de impact van de fabricageprocessen en de producten zelf op het milieu. Deze factoren zijn doorslaggevend in al onze beslissingen, want wij willen bijdragen aan een veilige en duurzame toekomst voor iedereen.

Onze producten zijn bijvoorbeeld getest en gecertificeerd door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim Gmb, alsook goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen.

Missie

We werken met passie.

Passie voor ons DNA en onze achtergrond. Passie voor onze producten en onze klanten. Wij zijn altijd trouw gebleven aan onze principes op het gebied van authenticiteit, integriteit en werkhouding.

Het beste werk van ons leven leveren voor het mooiste en duurzaamste materiaal ter wereld, dat is onze missie en daar blijven wij ons best voor doen.

Geen wonder dus dat wij blijven zoeken naar nieuwe en interessante producten om innovatieve ideeën te introduceren die onze systemen voor oppervlaktebehandeling en onderhoud verder versterken.

Kwaliteit

Innovatie is de kern van ons merk.

Productontwikkeling. Productoptimalisatie. Kwaliteitscontrole. Oplossingen op maat. Wij doen alles, want we weten hoe belangrijk innovatie en flexibiliteit zijn in een uiterst competitieve en immer veranderende omgeving.

Wij verleggen steeds de grenzen van innovatie om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen te overtreffen.

Al onze producten zijn en worden ontwikkeld in ons eigen laboratorium, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste grondstoffen op de markt en de meest actuele formules. Zo garanderen wij onze klanten de hoogste kwaliteit voor elke mogelijke toepassing.

Cookie melding

Deze site maakt gebruik van cookies