Geniet langer van uw buitenhout
met WOCA Exterior Oil

Spoedcursus buitenhout beschermen

Hoe behandelt u uw buitenhout met WOCA Exterior Oil? Bekijk de video hiernaast waarbij Henk een prachtig terras van Moso Bamboe weer fraai in de olie zet!

Aanpak voor al je buitenhout!

Stap 1

Maak het hout eerst kletsnat met water en breng vervolgens de Exterior Cleaner aan (gemengd: maximaal 1 liter cleaner op 5 liter water). Even in laten werken. Gebruik bij zeer sterk vervuilde oppervlakken Hout Ontgrijzer (Deep Cleaner). Dit wordt onverdund aangebracht.

Stap 2

Schrob het hout handmatig schoon met een harde terrasborstel (of een silicium carbid borstel), of machinaal als je grote oppervlakten zoals een terras behandelt. Goed naspoelen met water. Laat het hout nu minimaal 8 uur goed drogen.

Stap 3

Werk je hout af met Exterior Oil.

De Exterior Oil eerst uitproberen? Bestel hier uw gratis sample!

U betaalt alleen €3,50 voor de verzending (alleen binnen NL), voor maximaal 2 samples per email-adres. Nadat u op "aanvragen" heeft gedrukt kunt u meteen via iDeal betalen.

We sturen u ook onze gebruikstips en WOCA select aanbiedingen. Opzeggen kan op elk moment.

WOCA Exterior Oil

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire watergedragen olie voor buitenhout. Exterior Oil is sneldrogend, eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Exterior Oil is geschikt als terrasolie of meubelolie, maar ook om tuinhuizen, schuttingen of gevelbekleding mee te beschermen.

Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met Exterior Cleaner en daarna weer opnieuw in de olie gezet. U hoeft dus nooit meer te schuren! 

Het resultaat is een sterk water- en vuilwerend oppervlak met een natuurlijke uitstraling dat goed beschermd is tegen algen en schimmels.

Cookie melding

Deze site maakt gebruik van cookies