Diamond Oil Active

 

Diamond Oil Active is een natuurlijke, supersterke, sneldrogende olie, waar geen chemische component aan toegevoegd hoeft te worden voor snelle uitharding of extra bescherming. Olieresten harden niet vanzelf uit en kunnen dus opnieuw gebruikt worden.


De nieuwe technologie de we gebruikt hebben heet ‘Hyper Cross Linking’. Hierbij creëren de oliemoleculen miljarden extra connecties met elkaar, wat resulteert in een intensievere, sterkere bescherming. Het effect doet denken aan een web binnenin in het hout, waardoor de vloer beter beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Het enige wat de olie nodig heeft om geactiveerd te worden is een combinatie van wrijving en zuurstof.


Diamond Oil Active is beschikbaar in diverse kleuren en wordt gemakkelijk en snel aangebracht zodat u in korte tijd veel vierkante meters kunt oliën. Het behandelde oppervlakte droogt snel en is na 12 uur beloopbaar. Na 3-5 dagen is het houten oppervlak compleet waterafstotend.

 

Resultaat

De olie zorgt voor een sterk, flexibel, vuil- en waterbestendig oppervlak. Woca Diamond Oil Active is ideaal voor de basisbehandeling van alle nieuwe onbehandelde of pas geschuurde houten oppervlakken. 

 

Gebruiksaanwijzing

1. De vloer afnemen met oplossing van WOCA Intensiefreiniger en laten drogen

Tip: Vernevel bij beuken en robijn eerst WOCA onderhoudsolie met een sproeiflacon over de vloer en poets deze direct met een witte pad in het hout. Laat de onderhoudsolie vervolgens minstens 2 uur drogen en ga daarna pas verder met het aanbrengen van Diamond Oil Active. Door het aanbrengen van onderhoudsolie zal de opname van de Diamond Olie gelijkmatiger zijn.

2. Olie aanbrengen en 10 minuten in laten trekken
3. Olie inwrijven met een beige/rode pad
4. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken
5. Opwrijven met een witte pad voor een egale, matzijden glans

 

Nabehandeling

Na de tussenhardingstijd mag de vloer nog eenmaal opgewreven worden met een kleine hoeveelheid Diamond Oil Active voor de allerhoogste slijtvastheid. Droogwrijven met katoenen doeken. Opwrijven met nieuwe witte pads bevordert het uithardingsproces.

 

Reiniging en onderhoud

Regelmatige reiniging met WOCA Natuurzeep en tussentijdse opfrissing met WOCA Onderhoudsolie (Active) of Onderhoudspasta.

 

Eigenschappen

  • 1 component olie met de kracht van een 2 componenten olie
  • Supersterk door Hyper Cross Linking
  • Beschermt in het hout, al na 1 laag
  • Beschikbaar in 9 kleuren
  • Ongeëvenaard qua kleur en uitstraling
  • Minder productafval

Verbruik: 20-25m2/l afhankelijk van de houtsoort

Verpakking:  250 ml, 1 liter en 2,5 liter


Instructies en overige informatie (pdf)
youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email