Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste full-time commercieel medewerker binnendienst. In deze spilfunctie ben je eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende communicatie. Je geeft advies of verwijst door, verwerkt en factureert orders en je controleert en bestelt de voorraden. Daarbij onderhoud je de contacten met onze leveranciers en afnemers in binnen- en buitenland. Dankzij jou worden aanvragen snel, efficiënt en nauwkeurig afgehandeld.

 

Onze ideale collega voldoet aan de volgende punten:

– Minimaal MBO opleiding of denkniveau

– Relevante werkervaring, affiniteit met hout

– Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken

– Verantwoordelijkheidsgevoel

– Ervaring met Snelstart, Word en Excel

– Flexibel

– Enthousiast

– Humor

– Klantvriendelijk

– Creatief

– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Je mondeling (en het liefst ook schriftelijk) goed kunnen redden in Engels of Duits.

 

Wat wij bieden:

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende en veelzijdige baan voor 40 uur in de week, bij een klein, informeel, enthousiast en gedreven team met liefde voor hout en de producten die zij verkopen. We gaan je opleiden tot een volwaardig WOCA expert, waarbij je onze producten goed leert kennen en je actief meedenkt over marketing en verkoop. Afhankelijk van je voorkeuren kun je verder groeien in een verkoopfunctie richting de buitendienst of je verder bekwamen in de binnendienst, waarbij beheer van de website en social media tot je werkzaamheden gaan behoren. Je ontvangt een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom, een leuke baan bij een leuk bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden. Heb je het idee dat deze baan bij je past maar voldoe je niet aan alle voorwaarden, aarzel dan niet om toch te reageren.

 

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Henk Laverman via laverman@woca.nl of 050 313 44 00. Solliciteren kan tot uiterlijk dinsdag 26 april 2022, door je sollicitatie en CV te sturen naar laverman@woca.nl.