De beste verzorging
voor uw kostbare vloer...

November = WOCA zeepmaand!

Om dat te vieren is onze zeep alleen deze maand verkrijgbaar in een speciale 3-liter actieverpakking voor de prijs van een 2,5 liter flacon. U krijgt dus 20% gratis! Klik hier voor een dealer bij u in de buurt en vraag naar de speciale actieverpakking in naturel of wit. Wees er op tijd bij, want op=op. 

 

 

November = WOCA zeepmaand!
Over

WOCA Natuurzeep

WOCA Natuurzeep is al jaren de meest gebruikte zeep voor geoliede vloeren in Nederland. Dankzij de reinigende én beschermende werking houdt het olievloeren in conditie en eenvoudiger te onderhouden. De zeep is geschikt voor zowel olie- als hardwax- en UV-geoliede houten vloeren.

Door de grote hoeveelheid vaste stoffen in WOCA natuurzeep kan het ook gebruikt worden als basisbehandeling bij hout en voor het dagelijks reinigen en beschermen van geoliede keuken- en tafelbladen.

Woca

Natuurzeep

Natuurzeep is een heel schoon en natuurlijk product op basis van cocos- en sojavetten en zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of geurstoffen. Het wordt woonbiologisch aanbevolen en is geschikt voor kinderspeelgoed.

WOCA Natuurzeep is verkrijgbaar in flacons van 1, 2,5 en 5 liter en in een kant-en-klaar gemengde sprayflacon van 750 ml.

Voor het grondig reinigen en tegelijk aanbrengen van een beschermende zeeplaag adviseren wij om een swepmop te gebruiken. In bijgaande “ultimate soap movie”  wordt uitgelegd hoe WOCA Natuurzeep reinigt én beschermt en hoe de swepmop werkt.

Wilt u de vloer even snel en efficiënt tussendoor reinigen, dan is de WOCA spraymop het ideale hulpmiddel. De speciale katoenen mop met een kleine hoeveelheid microvezel is speciaal ontwikkeld om grondig te reinigen, zonder de beschermende olielaag aan te tasten.

Vind een verkooppunt.

zoeken