Goed verzorgd het najaar in!

November = WOCA zeepmaand!

Om dat te vieren is onze zeep alleen deze maand verkrijgbaar in een speciale 3-liter actieverpakking voor de prijs van een 2,5 liter flacon. U krijgt dus 20% gratis! Klik hier voor een dealer bij u in de buurt en vraag naar de speciale actieverpakking in naturel of wit. Wees er op tijd bij, want op=op. 

 

 

November = WOCA zeepmaand!
Over

WOCA Natuurzeep

WOCA Natuurzeep is de meest gebruikte zeep voor geoliede vloeren in Nederland. Dankzij de reinigende én beschermende werking houdt het olievloeren in conditie en eenvoudiger te onderhouden. De zeep is geschikt voor zowel olie- als hardwax- en UV-geoliede houten vloeren.

Door de grote hoeveelheid vaste stoffen in WOCA natuurzeep kan het ook gebruikt worden als basisbehandeling bij hout en voor het dagelijks reinigen en beschermen van geoliede keuken- en tafelbladen.

Woca

Natuurzeep

Natuurzeep is bovendien een heel schoon en natuurlijk product op basis van cocos- en sojavetten en zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of geurstoffen. Het wordt woonbiologisch aanbevolen en is geschikt voor kinderspeelgoed.

Woca Natuurzeep is verkrijgbaar in flacons van 1, 2,5 en 5 liter en in een kant-en-klaar gemengde sprayflacon van 750 ml.

Voor het aanbrengen van de zeep op de vloer adviseren wij om een swepmop te gebruiken. In deze film, die wij heel toepasselijk “the ultimate soap movie”  hebben genoemd wordt uitgelegd hoe WOCA Natuurzeep reinigt én beschermt en hoe de swepmop werkt.

Vind een verkooppunt.

zoeken