Zwarte vlekken van metaal, roest of bloempotten op uw vloer? Geen probleem voor WOCA Easy Neutralizer!

 

Onlangs ontvingen wij een mailtje van mevrouw Van Opijnen. Zij had meerdere grote zwarte vlekken in haar eikenhouten vloer op de plek waar metalen blikken stonden. De zwarte plekken zijn ontstaan door de reactie van het looizuur, een stof die in het hout zit, op metaal en water. Door deze reactie ontstaan er zwarte vlekken op de vloer. Een ramp voor iedere eigenaar van een houten vloer! Ze was op onderzoek uitgegaan naar een product dat deze vlek weg zou kunnen halen en kwam bij WOCA Easy Neutralizer terecht. Aan ons de vraag of dit product het probleem van de zwarte vlek op kon lossen.

 

Ja, juist dit soort vlekken zijn goed te behandelen met WOCA Easy Neutralizer. Mevrouw Van Opijnen heeft de spray bij een van onze dealers gehaald en is aan de slag gegaan. Een van de vlekken heeft ze één keer behandeld. De overige twee vlekken heeft ze meerdere keren met de Easy Neutralizer behandeld en naderhand afgenomen met een vochtige doek. De vlekken zijn zo goed als verdwenen! Zie op onderstaande foto’s het proces van het schoonmaken van de vloer.

 

Mevrouw Van Opijnen: “Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat! Ik had niet de verwachting dat het onzichtbaar zou worden, maar ik had tegelijkertijd niet durven dromen dat het zo eruit zou komen te zien. Wat ik heel fijn vind is dat de 'gezonde' delen van mijn vloer niet aangetast zijn. Dus dat het product alleen op de aangetaste delen werkt. WOCA Easy Neutralizer is eenvoudig in gebruik en geurloos.”

 

Na het behandelen van de vloer met de vlek met WOCA Easy Neutralizer is het van belang dit deel bij te oliën. Door dit deel opnieuw te oliën is ook dit deel weer beschermd tegen vocht en vuil.  

 

De grote vlek is meerdere keren behandeld met WOCA Easy Neutralizer.

 

Ook deze twee vlekken zijn meerdere keren behandeld met de Easy Neutralizer.

 

Na een keer behandelen met de Easy Neutralizer was deze vlek al een stuk minder zichtbaar. 

 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email