De feestdagen komen eraan! Hoe kun je de houten vloer en meubels het beste beschermen?

 

Houten vloer

Met veel gasten over de vloer en veel lekkere hapjes is de kans op vlekken groter. Bescherm de geoliede houten vloer daarom met WOCA Olie Conditioner. Het milde onderhoudsmiddel reinigt en beschermt de geoliede vloer. Door de oliecomponent in de Conditioner krijgt de vloer een extra beschermende laag. De zeepcomponent zorgt voor een beschermende slijtlaag over de houten vloer. Na het gebruik van dit product is uw geoliede vloer weer in topconditie. Ook de WOCA No1-lijn biedt producten die uw vloer beschermen. Voor de reiniging en het onderhoud van olie, zeep- en hardwaxvloeren gebruikt u No1 Zeep voor olievloeren. Uw vloer wordt effectief beschermd tegen vuil en vocht. 

 

Een gelakte vloer? Ook deze vloer kan beschermd en verzorgd worden voor de kerstdagen. Met de WOCA Vinyl- en Vernispolish wordt de vloer voorzien van een extra beschermlaag die kleine krasjes camoufleert. Daarnaast heeft WOCA vanuit de No1-lijn de No1 Polish voor lak! Deze Polish versterkt de bestaande laklaag door een slijtvaste, flexibele laag achter te laten. Uw vloer is weer beschermt tegen zware belasting en krassen en behoudt zijn matte uitstraling.  

 

Houten tafel

Eten aan een prachtig gedekte tafel staat centraal tijdens de kerstdagen. Hoe bescherm je de houten tafel het beste tegen de vetspetters van bijvoorbeeld het gourmetstel, kringen van de glazen rode wijn en druppen van de dressing van salades? Een van de mogelijkheden om de tafel goed te beschermen is hem goed zepen met WOCA Natuurzeep. Net als bij de behandeling van de vloer bevat de tafel dan een beschermende slijtlaag. Een andere mogelijkheid is het behandelen met WOCA Worktop Gel. De gel zorgt voor een sterk en slijtvast oppervlak van de geoliede tafel. Reinig voor de behandeling met WOCA Worktop Gel de houten tafel met WOCA Intensief reiniger.

 

Een gelakte tafel? Ook deze kan behandeld worden met WOCA Vinyl- en Vernispolish. Door de behandeling met dit beschermende en verzorgende product is uw tafel bestemd en kunt u zorgeloos genieten van het diner!

 

En na de kerstdagen?

Na de kerstdagen behandelt u al uw geoliede houten oppervlakken met WOCA Natuurzeep. Voor de gelakte oppervlakken kiest u voor Vinyl- en Verniszeep. Uw huis is weer spik en span. Daarnaast is al het hout in topconditie voor het volgende feest: oud & nieuw!

 


 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email