Vacature communicatiemedewerker

 

Studeer jij marketing, communicatie of journalistiek en ben jij op zoek naar een bijbaan in je vakgebied? Solliciteer dan snel op de functie van communicatiemedewerker (± 6 uur in de week) bij WOCA Nederland!

 

Wij zoeken

Herken jij jezelf in de volgende punten?
• Student communicatie, marketing of journalistiek (HBO of WO)
• Dol op taal en in het bezit van een vlotte praat- en schrijfstijl
• Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
• Affiniteit met sociale media
• Kennis van WordPress
• Enige kennis van Google Analytics, SEO en AdWords
• Creatief

 

Wij bieden
Wij bieden een afwisselende bijbaan voor ± 6 uur in de week, bij een klein, informeel, enthousiast en gedreven team met liefde voor hout en de producten die zij verkopen. Daarnaast is dit de ultieme mogelijkheid om meer ervaring op te doen in je vakgebied naast je studie. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring.

 

Over ons
WOCA Nederland is onderdeel van het internationale WOCA Denmark dat in meer dan veertig landen wereldwijd vertegenwoordigd wordt. WOCA Nederland importeert en verdeelt WOCA-producten, zoals olie en zeep, op de Nederlandse markt. WOCA biedt producten die de natuurlijke schoonheid van hout benadrukken en tegelijkertijd het hout beschermen tegen vuil en vocht. Door hout te beschermen met de producten van WOCA wordt het sterker en gaat het nog langer mee. 

 

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Henk Laverman via laverman@woca.nl of via 050 313 44 00. Solliciteren kan tot uiterlijk 19 februari door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar laverman@woca.nl.

 


 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email