Henk Laverman, laverman@woca.nl
Directeur WOCA Nederland BV

 

Henk werkt al sinds 1998 bij de firma. “Vanaf het begin heb ik het erg leuk gevonden om met WOCA producten te werken en hiermee hout mooi te houden of mooier te maken. En het is heel leuk om samen met alle medewerkers te werken aan de groei van het bedrijf. Ik word altijd enthousiast als ik nieuwe kansen en mogelijkheden zie en kom altijd graag bij bestaande of nieuwe klanten, om deze net zo enthousiast te maken over WOCA als ik zelf ben.”

 

Henk heeft veel ervaring met het onderhouden en reinigen van houten vloeren en meubels: “Door bijna 20 jaar in deze branche weet ik onderhand aardig wat over de afwerking van hout en dan met name op het gebied van olie. Op dat gebied ben ik denk ik wel een van de specialisten in Nederland.” Het contact met de afnemers ervaart hij als een van de grootste pluspunten van zijn functie, “Over het algemeen hebben we erg leuke klanten, die ook echt betrokken zijn bij wat ze doen. Dat merk je vooral als je samen met ze aan het werk bent. Men waardeert het ook heel erg als je ze kan helpen met hun vragen en problemen en dat geeft dan ook weer een goed gevoel!”

 

Wanneer gevraagd naar zijn lange termijn doelstellingen antwoordt Henk; “Zakelijk wil ik dat WOCA in Nederland blijvend erkend en herkend wordt als de nummer 1 op het gebied van natuurlijke houtbescherming. En privé hoop ik zo lang mogelijk gelukkig te blijven met mijn gezin.” Gevraagd naar hobby’s en vakanties komt voetbal al snel naar boven: “Ik ben een voetballiefhebber en speel ook nog op amateurniveau. Voor de rest houd ik ervan om in huis te klussen. Verder heb ik weinig tijd voor hobby’s, (lachend) daar zorgen mijn dochters van 4 en 7 wel voor.”

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email