Nieuw: Diamond Oil Active

 

WOCA Nederland introduceert dit voorjaar een echte innovatie op het gebied van houtbescherming: WOCA Diamond Oil Active! Deze olie is gebaseerd op 'Hyper Cross Linking' technologie waarmee de kracht en duurzaamheid van de bescherming op een hoger niveau  wordt getild. Vanaf  april is deze olie verkrijgbaar.

 

Diamond Oil Active is een natuurlijke, supersterke, sneldrogende olie, waar geen chemische verharder aan toegevoegd hoeft te worden voor snelle uitharding of extra bescherming. WOCA Diamond Oil Active is een 1-component olie met het effect van een 2-componenten olie.

 

WOCA Diamond Oil Active is beschikbaar in diverse natuurlijke kleuren en wordt gemakkelijk en snel aangebracht. Het behandelde oppervlakte droogt snel en is na 12 uur beloopbaar. Na 3 tot 5 dagen is uw hout compleet waterafstotend. Het resultaat: schitterende en perfect beschermde houten vloeren of meubels die eenvoudig onderhouden en opgefrist kunnen worden met de onderhoudsproducten van WOCA.

 

'Hyper Cross Linking' technologie
De sterke en snelle uitharding van de olie wordt bereikt door de 'Hyper Cross Linking' technologie. Hierbij creëren de oliemoleculen miljarden extra connecties met elkaar, wat resulteert in een intensievere, sterkere bescherming. Het effect is vergelijkbaar met een web in het hout waardoor de vloer beter beschermd is tegen vocht, vuil en slijtage. Het enige wat de olie nodig heeft om geactiveerd te worden is een combinatie van wrijving en zuurstof.

 

Klik hier voor de link naar de Diamond Oil Active.

 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email