Presentatie No1-lijn in Wijk bij Duurstede

Zondag 25 september en maandag 26 september vonden de Parket Ambachtsdagen bij de Plinten & Profielen Centrale plaats. Wij hebben hier twee geweldige dagen beleefd! Onze beursstand stond in het teken van onze nieuwe WOCA No1-lijn. Lees hieronder onze belevingen van deze fantastische beurs!

 

Goede voorbereiding is het halve werk

Vanaf het moment dat bekend was dat wij deelnamen aan de beurs gingen we los! We laten de werking van onze producten graag zien. Daarom hebben we speciaal voor ons gemaakte eiken multiplanken behandeld met de No1-lak en de No1-olie. De planken die de vloer voor onze stand vormden, heeft Ingmar behandeld met No1-lak. De No1-olie (No1-naturel, No1-wit en No1-invisible) heeft Ingmar aangebracht op kleinere stukken multiplank die vervolgens op een ezel konden worden gepresenteerd. Op een tweede ezel werd de No1-lak nog eens laten zien. Om onze producten te kunnen presenteren heeft René een kast gemaakt. Deze is behandeld met WOCA-werkbladolie en WOCA-Floor Paint zwart.

  

 

Opbouwen

Vrijdagochtend gingen Henk, René en Ingmar met volgepakte auto’s naar Wijk bij Duurstede om de hele dag op te bouwen. Zondagochtend is de lasergraveermachine gebracht. Deze machine kan logo’s, afbeeldingen en tekst graveren in hout! Hier dachten we het publiek, naast met onze No1-lijn, zeker blij mee te kunnen maken.

 

 

De beurs

Zondag was het dan zo ver: de beurs ging van start. Alphons opende de beurs op een ludieke wijze. Ook de parketteurs gingen aan de slag om aan het eind van de beurs de titel Nederlands Kampioen Parketleggen op hun naam te kunnen zetten. Op de eerste dag waren ook kinderen van harte welkom. We hebben een heleboel kinderen blij kunnen maken met een jojo en een klompjessleutelhanger. Het leuke hieraan was dat we deze konden voorzien van een naam of afbeelding. Onze stand en de lasergraveermachine waren razend populair en de sfeer was top. We hebben een jonge klompenliefhebber blij kunnen maken met heel persoonlijke houten klompen voor zijn opa door de naam in de klompen te graveren. Veel parketteurs kwamen langs en we hebben velen kunnen vertellen over onze nieuwe No1-lijn.

Maandag was de tweede beursdag en de parketteurs gingen weer vroeg van start voor de race om de NK-titel. Ook hebben we met veel parketteurs leuke gesprekken gehad over de nieuwe WOCA No1-lijn. Aan het eind van de dag was de prijsuitreiking van het NK-parketleggen. Nogmaals gefeliciteerd met je titel Saar! Wij weten zeker dat de No1-lijn goed past bij de door jou gelegde kunstwerken!

 

  

 

Uiteindelijk was de beurs met haar 1.675 bezoekers een geweldige beleving met een boel gezelligheid. We willen iedereen die ons bezocht heeft bedanken voor de warme belangstelling. Heeft u naar aanleiding van de beurs nog vragen over onze nieuwe No1-lijn? Neem dan contact met ons op via info@woca.nl of via 050 313 44 00.
 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email