Leg een stevige bodem in uw omzet

met de Woca Diamond Oil Profi Kit

 

Meer informatie
Woca Diamond Oil Profi Kit
Uit onze dagelijkse gesprekken met parket professionals blijkt dat zij net als u voortdurend zoeken naar producten waarmee ze veilig, probleemloos en klachtenvrij kunnen werken. Bovendien moet al dat harde werken uiteindelijk ook wat opleveren. Niet alleen nu maar het liefst ook in de toekomst omdat u het liefst tevreden klanten terug ziet komen. Klanten die ook hun buurman overtuigen om de vloer bij u te kopen of te laten opknappen.

Vanuit die gedachte is WOCA Diamond Oil ontwikkeld. Een éénlaags oliesysteem dat volledig impregneert, de volgende dag beloopbaar is, en na 3-5 dagen waterafstotend. Zonder toevoeging van schadelijke stoffen, dus absoluut veilig om mee te werken. Bovendien is Diamond Oil échte olie, die beschermt van binnenuit en waarbij de uitstraling van de vloer alleen maar mooier wordt door onderhoud. De klanten komen dus bij u terug en zullen blijvend genieten van hun aanschaf. Dat is uiteindelijk de beste reclame die u kunt krijgen en dat levert u extra omzet op. Kent u Diamond Oil nog niet dan is dit hét moment om er kennis mee te maken. We hebben een set samengesteld die u voorziet van alle ingrediënten om van verkoop, toepassing en garantie een succes te maken:

 

1. De prachtige WOCA Kleurenwaaier, bestaande uit stalen van 45 X 9 centimeter, met daarop alle 9 kleuren Diamond Oil, aangevuld met de “onzichtbare” Neutral Oil en 4 speciale kleurencombinaties van logen, stains en oliën. De klant die deze indrukwekkende waaier in handen krijgt overtuigt zichzelf, hij of zij moet alleen de kleur nog maar kiezen.
2. De Sample Box van WOCA met daarin alle testers van de producten op de waaier. U kunt zelf experimenteren, of de samples gebruiken om de twijfelaar over de streep te trekken: “Probeert u het zelf uit op een niet zichtbaar hoekje.”
3. De WOCA Datastick met alle promotie- en instructiefilms van WOCA voor eigen gebruik, voor in de winkel of op uw website..
4. Ingmar, onze parket specialist, die de Profi Kit persoonlijk komt brengen en u direct op een eerlijke, heldere en bondige wijze uit gaat leggen hoe u het maximale resultaat haalt uit uw inspanningen. Ingmar geeft u verkoopadvies, toepassingsadvies en vertelt u hoe je door de nazorg de klanttevredenheid en nieuwe verkoopkansen optimaliseert.
“Woca Diamond Oil is mijn favoriete olie…” zegt Johan Zwartbol van Maple Leaf in Dordrecht. “Ik kan de vloer in één laag afwerken, de geur is aangenaam en het verwerkt eenvoudig. De prijs/ kwaliteitverhouding vind ik gewoon erg goed en de uitstraling is natuurlijk heel erg mooi, zeker nu al die nieuwe kleuren er bij zijn gekomen. Consumenten komen tevreden bij me terug om nieuwe onderhoudsproducten te bestellen. Zo verhoog ik eenvoudig mijn omzet en hou op een prettige manier contact met mijn klanten. En als er eens wat is kan ik altijd rekenen op ondersteuning ter plaatse van WOCA. Kortom, ideaal!”

De Woca Diamond Oil Profi Kit bevat voor € 279,- aan waarde maar is tijdelijk verkrijgbaar voor €69,-. De beschikbaarheid van de Kit voor dit sterk gereduceerde tarief is beperkt dus bestel vandaag nog op www.woca.nl/kit of bel 050-313 44 00.

 

 

Bestellen

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email