WOCA op de Hoveniersdag

 

Dinsdag 7 maart waren wij aanwezig op de Hoveniersdag van Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk om hoveniers en andere geïnteresseerden te informeren over de werking onze producten. Veel leuke reacties hebben we mogen ontvangen op de eenvoud waarmee je met onze producten het buitenhout weer schoon krijgt.

 

Demonstratie WOCA Exterior Cleaner

Zo zijn we allemaal bekend met de groene aanslag en vuil die na de winter op het buitenhout zit. Om deze reden hebben wij op de Hoveniersdag gedemonstreerd hoe eenvoudig het kan zijn om het buitenhout weer in topconditie te krijgen. Zo hebben we laten zien hoe met WOCA Exterior Cleaner een vies stuk hout heel eenvoudig kan worden gereinigd. Op onderstaande foto’s is zichtbaar hoe een geïnteresseerde de vieze plank behandeld met water, de cleaner en een sponsje. De plank is na het reinigen weer als nieuw.

 

     

 

Demonstratie WOCA Hout Ontgrijzer spray

Ook hebben we de werking van WOCA Hout Ontgrijzer spray gedemonstreerd. Hardnekkig vuil door sterke vervuiling, verweerde olieresten en mos- en algenaanslag, kan eenvoudig worden verwijderd met de Ontgrijzer spray, water en een spons van het hout. Ook de demonstratie van de werking van dit product is te zien op onderstaande foto’s. René maakt de groene schutting met de spray, een beetje water en een borstel weer als nieuw!

 

  

 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email