Wijzigingen assortiment WOCA Nederland

 

Tijdens Domotex is onze nieuwste olie officieel gelanceerd: WOCA Diamond Oil Active! De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de verspreiding van deze olie, zodat u deze olie straks kunt gebruiken voor de bescherming van uw hout! Mede aan de hand van de introductie van WOCA Diamond Oil Active zijn er een aantal wijzigingen in het assortiment. Lees er hier meer over! 

 

Uitloop van producten

Met de komst van de Diamond Oil Active gaan de No1-oliën en de bestaande Diamond Oil uit het assortiment. Diamond Oil Active is een verbeterde versie van beide producten. U hoeft dus niet meer te kiezen welk product u gaat gebruiken, Diamond Oil Active biedt u straks het beste van beide. Zolang de voorraad strekt, kunt u beide uitlopende producten nog wel bestellen.

 

 

Onzichtbare afwerking

Voor de onzichtbare afwerking van hout had u tot voor kort de keuze uit WOCA Neutral Oil en WOCA No1 Invisible Oil. WOCA Neutral Oil is dit jaar definitief vervangen door WOCA No1 Invisible Oil. Deze olie is vlek- en water bestendiger dan zijn voorganger. Daarom blijft de No1 Invisible lijn wel in het programma, voorlopig ook nog onder dezelfde naam. Voor het groot onderhoud van zowel Invisible- als Neutral Oil behandelde vloeren kan WOCA No1 Invisible Care gebruikt worden.

 

Tip! Voor het versterken van de toplaag van een Neutral Oil geoliede vloer kunt u na tussenpolijsten een laag WOCA No1 Invisible Oil aanbrengen.

 

youtube Volg ons op Youtube Bel ons op 050 313 44 00 Bel ons op 050 313 44 00 Stuur ons een email Stuur ons een email